Home
Over ons
Kunstenaars
FAQ
Voorwaarden
Links
Contact

Reizen: een weldaad aan kunst....

Als enthousiaste reizigers en avonturiers, komen wij tijdens onze verre reizen in azie, afrika en zuid-amerika vaak de mooiste schilderijen tegen. Telkens weer vallen de mooie, rijke, verzadigde kleuren van de schilderijen ons op en de originele stijl die deze kunstenaars hanteren.

Al snel werd in onze ‘backpack’ ruimte vrijgemaakt om - terug in Nederland - deze juweeltjes aan vrienden en kennissen te laten zien. Hun enthousiasme heeft ons ervan overtuigd dat de behoefte aan kunst ‘uit den verre’ groot is, zeker aangezien de schilderijen goed geprijsd - zeg maar gerust goedkoop -  zijn. Kortom: genieten van mooie kunst hoeft niet duur te zijn.

Door onze kunstwerken aan huis te exposeren en geen dure ruimtes te huren, houden wij de prijzen laag. Zodat wij u en de kunstenaars een aantrekkelijke prijs kunnen bieden.

Nog steeds is deze kleinschalige manier van werken ons handelsmerk. Al genietend van de cultuur ontmoeten we bekende en minder bekende kunstenaars en aan het einde van onze reis hebben we een pracht aan mooie en verassende werken verzameld.

Kunstvanver.nl - Bijzondere kunstwerken uit exotische landen

Kunst van Ver © 2007