Home
Over ons
Kunstenaars
FAQ
Voorwaarden
Links
Contact

Veelgestelde vragen - Frequently Asked Questions

Waarom zijn de prijzen bij Kunst van Ver zo redelijk?
Wij vinden dat kunstwerken betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Zoals zoveel producten levert het buitenland goede waar voor een goede prijs. Daarnaast halen wij de schilderijen persoonlijk op in het land van herkomst. Wij inspecteren hier de autenticiteit van de kunstwerken, de werkomstandigheden van de kunstenaars en onderhandelen over een faire prijs voor u en de kunstenaar. Tenslotte besparen wij op dure expositieruimtes. Onze (virtuele) galerie is gratis en 24-uur te bezichtigen op: www.kunstvanver.nl.

Wie maakt de portretten?
Een schildersfamilie in India maakt de portretten. Dit is een kleinschalige, huiselijke familieaangelegenheid, geen onpersoonlijke schildersfabriek. Voor meer informatie, zie Kunstenaar.

Geldt de gouden tevredenheidsgarantie ook voor geschilderde portretten?
Zeker. Niet tevreden = geld terug. Wij geloven in onze kwaliteit. Daarom kunnen wij dit garanderen. Niettemin kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij nemen dan zonder verdere vragen uw schilderij terug, mits teruggestuurd binnen 14 dagen. U betaalt dan alleen de verzendkosten. Zie ook onze voorwaarden.

Wie maakt de bijzondere foto’s?
De foto’s van inheemse volkeren en bijzondere situaties worden gemaakt door Westerse reizende freelance fotografen. Zo kunt u aan de muur genieten van Westerse kwaliteit foto’s met de sfeer van verre landen.

En de kwaliteit?
Al onze schilderijen zijn handgeschilderd en uniek. Geen reproductiewerk, geen zeefdrukken, alles persoonlijk geinspecteerd in het land van herkomst zelf. Wij geven de lokale kunstenaars adviezen over materialen en afwerking zodat alle kunstwerken aan de Westerse kwaliteitseisen voldoen.

Ik wil Kunst van Ver van dichtbij bekijken, kan dat?
Geen enkel probleem. U bent van harte uitgenodigd om de schilderijen te komen bekijken. Zie adresgegevens voor de details. De koffie staat klaar.

Zijn alle schilderijen direct leverbaar?
Alle schilderijen die op onze website worden getoond zijn in ons bezit en te koop. Omdat wij ook schilderijen uitlenen aan derden, kan het zijn dat het betreffende schilderij niet in onze galerie aanwezig is. Wilt u een specifiek schilderij komen bezichtigen, belt of mailt u ons even vantevoren.

Kunnen de schilderijen zo worden opgehangen?
Ja, de schilderijen worden kant-en klaar afgeleverd. Schilderijen waarbij een omlijsting goed past, hebben een lijst. Deze lijst wordt op maar gemaakt voor het schildeij. Schilderijen die geen omlijsting nodig hebben, worden geleverd zonder.

 

Kunstvanver.nl - Bijzondere kunstwerken uit exotische landen

Kunst van Ver © 2007